marți, 13 ianuarie 2009

Profile FolositeProfile PVC de la Profine prin KBE - Sistemul AD58

Sistemul AD 58mm pentru ferestre si usi este folosit in foarte multe tari, ca Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Anglia, Franta, Australia, Elvetia, Finlanda, Rusia.

Caracteristicile materialului folosit pentru fabricare, conditiile de fabricatie si controlul exigent al calitatii au permis realizarea unor produse durabile, usor de intretinut care prezinta siguranta in exploatare.

Ferestrele si usile KBE - AD 58mm pot fi echipate cu geam de diferite tipuri care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica; pot fi utilizate la interior si exterior, pentru cladiri de locuit, sociale (ministere, banci, spitale, aeroporturi, scoli, gradinite, hoteluri), culturale (sali de spectacole, de protocol, de conferinte, cluburi, biblioteci), comerciale (magazine, restaurante, baruri), industriale (hale).

Profile Aluminiu de la Exalco - ALPIN 5000 - cu bariera termica

Alpin 5000 este unul din sistemele clasice datorita design-ului si durabilitatii profilului. Sistemul ALPIN 5000 ofera o buna izolare termica datorita poliamidei de 16 mm

Profile Aluminiu de la Exalco - ALPIN 4000 - fara bariera termica

Alpin 4000 este o imbinare intre esteticul clasic, functionalitate si eficienta. Durabilitatea profilului recomanda Alpin4000 ca fiind o alegere buna pentru sistemele cu durata in timp. oferind o izolare fonica ridicata, un flux bun de aer si o impermeabilitate la apa, sistemul protejeaza si asigura orice constructie posibila.

Un comentariu:

  1. Am montat in Targu-Mures termopane KBE de 70mm.
    Am pus 3 ferestre la casa cu profile KBE si feronerie Sigenia si va spun ca sunt foarte nemultumita. Geamurile nu stau inchise decat daca le inchid din maner, balamalele forteaza foarte tare profilul incat se indoaie rama cand inchid fereastra... aviz amatorilor de "profile germane"...
    Raspunsul primit de la echipa de montaj... pai astea asa se fac... nu avem cum sa le reglam...
    Eu una m-am lecuit....

    RăspundețiȘtergere